Aylık Düzenlenen Yüksekokul Kuruluna Katılım Sağlandı

Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 16.00'da Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ' nin başkanlığında video konferans yoluyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.Bölümümüz akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Serhat Yozcu ve Dr. Öğr. Üyesi Figen Sevinç Başol, Akademik Kurul Toplantısına katılım sağlamıştır.
  • "Kadına Yönelik Şiddet ve Bağımlılık İle Mücadele"

• Kurucaşile Yerleşkesi Sıfır Atık Belgesi Sahibi

• 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• TÜBİTAK 2209 A PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

• Danışmanlık Eğitimi Düzenelendi

• "Web of Science , Scopus, Google Schoolar ve Orc-Id Araştırmacı Profili Oluşturulması ve Yönetimi" İç eğitim

• Aylık Düzenlenen Yüksekokul Kuruluna Katılım Sağlandı

• İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun alt kurulu olan Kurucaşile İlçesi Alt Çalışma Grubu’nun ikinci toplantısı Kurucaşilede yapıldı.

• Danışmanlık Toplantısı 5