ÖĞRENCİLERİMİZ, BÖLÜM YÖNETİMİMİNİN BİR PARÇASI OLDU!

Kalite yönetim anlayışı ile hareket eden bölümümüz, karar alma süreçlerinde öğrencilerimizin fikirlerini de almaktadır.
Sınav takvimine karar vermede ve  proje konularına  ait yapılan toplantılara, bölümümüz öğrencileri de katılmış ve fikirlerini beyan etmişlerdir.
Kurul kararlarının daha sağlıklı ve amaçlara ulaşmada yardımcı olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.
  • "Kadına Yönelik Şiddet ve Bağımlılık İle Mücadele"

• Kurucaşile Yerleşkesi Sıfır Atık Belgesi Sahibi

• 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• TÜBİTAK 2209 A PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

• Danışmanlık Eğitimi Düzenelendi

• "Web of Science , Scopus, Google Schoolar ve Orc-Id Araştırmacı Profili Oluşturulması ve Yönetimi" İç eğitim

• Aylık Düzenlenen Yüksekokul Kuruluna Katılım Sağlandı

• İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun alt kurulu olan Kurucaşile İlçesi Alt Çalışma Grubu’nun ikinci toplantısı Kurucaşilede yapıldı.

• Danışmanlık Toplantısı 5