image/svg+xml
image/svg+xml

Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Türk Mutfağı Paneli

Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği programı 02.06.2022 tarihinde saat 10:00'da Ağdacı Kampüsü Konferans salonun "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Türk Mutfağı" paneli düzenlenmiştir.


  • Mezuniyet Etkinliği

  • 2024 Yılı Gerçekleşme Raporu

  • Bir Projemiz Daha Kabul Edildi

  • HMS Otel Otomasyon Sistemleri Eğitimi Gerçekleştirildi

  • Bartın Üniversitesi 2024 -2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Duyurusu!

  • 2024-2025 Bahar Yarıyılında Açılacak Bölüm Dışı Seçmeli Ders Listesi

  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Tek Ders Sınavı

  • Danışmanlık Aralık Toplantısı

  • Sıfır Atık Bilgilendirme

  • Danışmanlık Toplantısı Kasım 2024