image/svg+xml

Üniversitemizde kalite kültürünü geliştirmek için iç paydaşımız olan öğrencilerimize yönelik akademik faaliyet çerçevesinde eğitim gerçekleştirilmiştir.
  • 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• TÜBİTAK 2209 A PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

• Danışmanlık Eğitimi Düzenelendi

• "Web of Science , Scopus, Google Schoolar ve Orc-Id Araştırmacı Profili Oluşturulması ve Yönetimi" İç eğitim

• Aylık Düzenlenen Yüksekokul Kuruluna Katılım Sağlandı

• İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun alt kurulu olan Kurucaşile İlçesi Alt Çalışma Grubu’nun ikinci toplantısı Kurucaşilede yapıldı.

• Danışmanlık Toplantısı 5

• Bartın Meslek Yüksekokulu Kuruluna Katılım Gerçekleştirildi

• 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerimize Kalite Kültürünü Geliştirmek Üzere Eğitim Verildi.