DANIŞMANLIK EYLEM PLANI ÇERÇEVESİNDE 4.TOPLANTI YAPILDI

Danışmanlık Eylem Planı Çerçevesinde Sıkça karşılaşılan problemler ve çözüm yolları hakkında bilgilendirme ve  Kurumdaki diğer tesisler (yemekhane, spor tesisleri, laboratuvarlar vb.) ve kullanımları hakkında bilgilendirme gerçekleştirilmiştir. 1 öğretim üyesi nezninde birinci sınıflardan 2 ikinci sınıflardan 3 öğrenci katılmıştır.
  • 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• TÜBİTAK 2209 A PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

• Danışmanlık Eğitimi Düzenelendi

• "Web of Science , Scopus, Google Schoolar ve Orc-Id Araştırmacı Profili Oluşturulması ve Yönetimi" İç eğitim

• Aylık Düzenlenen Yüksekokul Kuruluna Katılım Sağlandı

• İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun alt kurulu olan Kurucaşile İlçesi Alt Çalışma Grubu’nun ikinci toplantısı Kurucaşilede yapıldı.

• Danışmanlık Toplantısı 5

• Bartın Meslek Yüksekokulu Kuruluna Katılım Gerçekleştirildi

• 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerimize Kalite Kültürünü Geliştirmek Üzere Eğitim Verildi.