image/svg+xml
image/svg+xml

Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Türk Mutfağı Paneli

Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği programı 02.06.2022 tarihinde saat 10:00'da Ağdacı Kampüsü Konferans salonun "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Türk Mutfağı" paneli düzenlenmiştir.


  • 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

  • Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

  • TÜBİTAK 2209 A PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

  • Danışmanlık Eğitimi Düzenelendi

  • "Web of Science , Scopus, Google Schoolar ve Orc-Id Araştırmacı Profili Oluşturulması ve Yönetimi" İç eğitim

  • Aylık Düzenlenen Yüksekokul Kuruluna Katılım Sağlandı

  • İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun alt kurulu olan Kurucaşile İlçesi Alt Çalışma Grubu’nun ikinci toplantısı Kurucaşilede yapıldı.

  • Danışmanlık Toplantısı 5

  • Bartın Meslek Yüksekokulu Kuruluna Katılım Gerçekleştirildi

  • 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerimize Kalite Kültürünü Geliştirmek Üzere Eğitim Verildi.